آزمون تیمز یک آزمون بین المللی
آزمون تیمز یک مطالعه بین المللی برای سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در مقطع چهارم و هشتم است. زمان و نحوه ثبت نام آزمون تیمز به صورت چهار سال یکبار و توسط نمایندگان تیمز در ایران و آموزش و پرورش می باشد، معمولا پس از برگزاری آزمون برای داوطلبان حائز شرایط، نتیجه به کشور ها اعلام می شود که کمک زیادی در بهبود سیستم آموزشی خواهد داشت.
نمونه سوالات آزمون تیمز متوسطه اول ۱
نمونه سوالات آزمون تیمز متوسطه اول ۲
نمونه سوالات آزمون تیمز متوسطه اول ۳
نمونه سوالات آزمون تیمز متوسطه اول ۴
نمونه سوالات آزمون تیمز متوسطه اول ۵
بیشتر بدانیم : آشنایی با آزمون تیمز
المپیاد بین المللی علوم وندا
مسابقات علوم وندا هر ساله در نقاط مختلف دنیا برگزار می شود و هدف اصلی آن تسلط آگاهانه دانش آموزان بر اطلاعاتی است که در مباحث علوم پایه تحصیلی مربوطه آنها تدریس می شود به طوریکه بتوانند بر حل تمامی سوالات در همان زمینه اشراف داشته باشند.
همچنین این امکان را برای دانش آموزان فراهم می کند که با سوالات استاندارد و واقعی المپیادی علوم در سطح دنیا تا حد زیادی آشنا شوند. از آنجایی که خلع آزمونی, در این حد واندازه از لحاظ کیفیت در زمینه علوم در ایران بسیار احساس می شود.
لذا موسسه نوآور اردوش بعد از رایزنی های فراوان توانسته امتیاز برگزاری این مسابقات را در سطح کشور در سال ۲۰۲۰ بدست آورد. لازم به ذکر است این مسابقه زیر نظر آکادمی علوم سنگاپور برگزار می شود و سوالات و همچنین تمامی نتایج از طریق همین ارگان در سایت رسمی مسابقات اعلام می گردد.
دانش آموزان برتر از هر پایه تحصیلی در مقاطع سوم تا دهم که بتوانند در مرحله اول مسابقات عملکرد مطلوبی را ارایه داده و در مرحله دوم مدال طلا و یا نقره کسب نمایند و یا با شرکت در هر دو المپیاد ساسمو (ریاضی) و وندا (علوم) مدال طلا و یا نقره این مسابقات در مرحله نهایی کسب کنند, می توانند عضو آکادمی دانش آموزان برتر آسیا شوند و از مزایای آن بهره مند شوند که شامل بورس های مختلف تحصیلی و هدایای نقدی می باشد.
نمونه سوالات بین المللی وندا
نمونه سوالات سوم | نمونه سوالات چهارم | نمونه سوالات پنجم |
نمونه سوالات ششم | نمونه سوالات هفتم | نمونه سوالات هشتم |
نمونه سوالات نهم | نمونه سوالات دهم |
زمان برگزاري مرحله اول المپیاد علوم : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
همه دانش آموران می توانند بصورت انفرادی و یا از طریق مدرسه و … در این مسابقات شرکت نمایند.
تمامی مدارس و موسسات و آموزشگاه ها از سراسر کشور می توانند دانش آموزان خود را بصورت گروهی در این رویداد بین المللی ثبت نام نمایند.
سرفصلها و منابع را می توانید در سایت موسسه نوآور اردوش مشاهده نمایید
مسابقه بین المللی علوم کانگورو
مسابقه علوم کانگورو چیست؟
مسابقه بین المللی علوم کانگورو با هدف پروش دانش آموزان بااستعداد در زمینه توسعه تفکر پژوهشی هرساله توسط ۸۰ کشور در جهان، برگزار میگردد. در آغاز قرن بیست و یکم، دانشمندان و دبیران علوم، نیاز به یک روش متفاوت و موثر برای پرورش دانش آموزان کوشا را احساس کردند. در سال ۲۰۰۶ تعدادی از پژوهشگران و مربیان خبره از نقاط مختلف آمریکا و اروپا در سن پترزبورگ گرد هم آمدند تا در جهت یک روش هوشمندانه و جذاب که بسیار مورد نیاز رشد علمی دانش آموزان بود، بحث نمایند. همچنین این نشست اولین گام ملموس به سمت توسعه آموزش پژوهشی برای تمامی دانش آموزان بود. در این جلسه کارشناسان بر سر این نکته که اساسی ترین نیاز یک شخصیت محقق کشف کردن و کاشف بودن است، توافق کردند. در نتیجه این جلسه مسابقه علمی را ایجاد کردند که هم اکنون با نام های مختلف نظیر ” کاشف و کشف”، “مسابقه بین المللی علوم کانگورو” و نام های دیگر در حال برگزاری است. اولین سال برگزاری این مسابقه در سال ۲۰۰۸ در کشورهای برزیل، جمهوری چک، آلمان، فرانسه، رومانی و روسیه بود. پس از آن تعدادی از کشورهای دیگر از قاره های آمریکا، آسیا و اروپا به برگزاری این آزمون پرداختند. ایران ازجمله کشورهای آسیایی است که این مسابقه را هرساله از سال ۲۰۲۰ برگزار می نماید. مجموعه نخبگان جوان تنها نماینده رسمی برگزارکننده مسابقه بین المللی علوم کانگورو در ایران است.
مسابقات بینالمللی
مجموعه نخبگان جوان با برگزاری مسابقات بینالمللی، فرصتهای بینظیری برای دانشآموزان فراهم میآورد تا در سطح جهانی رقابت کنند و تواناییهای علمی خود را به نمایش بگذارند. این مسابقات شامل موارد زیر هستند:
چالش هوش Beaver
این مسابقه با تمرکز بر تقویت هوش و خلاقیت دانشآموزان، آنها را برای رقابتهای بینالمللی آماده میکند و امکان شرکت در مسابقات جهانی را برای برترینهای آنها فراهم میآورد.
مسابقه ریاضی گاوس
این مسابقه به دانشآموزان فرصتی میدهد تا با حل مسائل ریاضی خلاقانه و چالشبرانگیز، علاقهمندی خود را به ریاضیات تقویت کنند و در محیطی رقابتی، تواناییهای خود را بهبود بخشند.
مسابقات پاسکال، کیلی و فرما (PCF)
این مجموعه مسابقات ریاضی برای سه سطح تحصیلی مختلف برگزار میشود و به دانشآموزان امکان میدهد تا مهارتهای ریاضی خود را در سه مرحله متفاوت به نمایش بگذارند.
مسابقات فرایر، گالوآ و هیپاتیا (FGH)
این مسابقات با تمرکز بر تقویت تفکر انتقادی و مهارتهای حل مسئله ریاضی، دانشآموزان را به چالش میکشند تا با حل مسائل پیچیده، تواناییهای خود را ارتقاء دهند.
مسابقه بینالمللی ریاضی اقلیدس
این مسابقه به دانشآموزان دبیرستانی امکان میدهد تا با حل مسائل نوآورانه و چالشبرانگیز، علاقهمندی خود را به ریاضیات تقویت کنند و در محیطی رقابتی شرکت کنند.
مسابقه برنامهنویسی کانادا (CCC)
این مسابقه برای ارتقاء مهارتهای برنامهنویسی و الگوریتمی دانشآموزان برگزار میشود و آنها را برای رقابتهای علمی در حوزه برنامهنویسی آماده میکند.